Wraps med svinekoteletter og råkostsalat
Enkle og smakfulle wraps på 20 minutter! Disse wrapsene med svinekoteletter og råkostsalat er perfekte til både hverdagsmiddag og mat på farten. Med saftig kjøtt, sprø råkost og en kremet saus får du en balansert og mettende rett som hele familien vil elske.
Enkle og smakfulle wraps på 20 minutter!
Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min!
Resten av kotelettene kan helt fint fryses ned. Husk å merke med dato og hva det er.
INGREDIENSER:
-
4 Gilde svinekoteletter
-
4–6 store tortillalefser
-
1 pose råkostsalat (f.eks. med gulrot, kål og rødbeter)
-
1 dl crème fraîche eller yoghurt naturell
-
1 ts sitronsaft
-
1 ss søt chilisaus eller sriracha (valgfritt)
-
Olivenolje
-
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Stek kotelettene i en varm panne med olivenolje i 3–4 min på hver side til de er gjennomstekt.
- La dem hvile i 5 min, og skjær dem deretter i strimler.
- Varm tortillalefsene som anvist på pakken.
- Bland crème fraîche med sitronsaft og eventuelt søt chilisaus eller sriracha.
- Smør sausen på tortillalefsene.
- Fordel råkostsalat og kotelettstrimler på lefsene. Krydre med salt og pepper.
- Rull sammen og server.
Tilsett ristede solsikkekjerner eller gresskarkjerner i wrapsen for ekstra krønsj. La barna bygge sine egne wraps med ingrediensene de liker best!