Karbonader med brun saus og fløtegratinerte poteter

    En sikker vinner til hverdags! Saftige karbonader serveres med fløtegratinerte poteter toppet med ost, brun saus og fargerike grønnsaker. Denne smakfulle retten er enkel å lage og kan tilpasses hele familien. Perfekt når du vil ha et raskt og godt måltid!

    Karbonader med brun saus og fløtegratinerte poteter

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 750 g COOP fløtegratinerte poteter
    • 4 ss revet ost
    • 450 g COOP karbonader
    • 1 pakke brun saus (ferdigsaus eller pulver)
    • 400 g frosne grønnsaker (f.eks. gulrøtter, erter eller blomkål)
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Topp fløtepotetene med revet ost, og tilbered de fløtegratinerte potetene som anvist på pakken.
    2. Varm karbonadene i en panne eller ovn som anvist på pakken.
    3. Lag brun saus som anvist på pakken.
    4. Kok grønnsakene i lettsaltet vann i 4–5 min.
    5. Server karbonadene med brun saus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker.

    Form karbonadene til små "mini-burgere" for barna. Tyttebærsyltetøy eller eplemos er godt til, og stek gjerne rødløk sammen med karbonadene!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!