Tortilla- og tacopai med avokadodressing
En sprø og smakfull tacopai laget med tortillalefser – den perfekte vrien på taco! Med saftig krydret kjøttfyll, smeltet ost og en frisk avokadodressing blir dette garantert en ny favoritt til både hverdag og helg.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 avokado, most
- 1 dl rømme
- ½ lime, saften
- ½ ts salt
- 1 agurk, i små terninger
- 2 tomater, i små terninger
- ½ rødløk, finhakket
- 1 maisboks
- ½ lime, saften
- 1 ss olje
- 400 g COOP karbonadedeig
- 1 pk tacokrydder
- 1 dl vann
- ½ rødløk, finhakket
- 1 gulrot, revet
- 1 grønn paprika, i små terninger
- 1 boks hakkede tomater
- 1 dl maiskorn
- 6 medium tortillalefser
- 100 g revet ost
FREMGANGSMÅTE:
- Bland most avokado med rømme, lime og salt til en kremet dressing. Sett kaldt.
- Vend sammen agurk, tomat, rødløk og mais med limejuice. Sett salaten til side.
- Varm olje i en panne og stek karbonadedeigen med tacokrydder og vann til gjennomstekt.
- Tilsett rødløk, gulrot, paprika, hakkede tomater og mais. La småkoke i 5 min.
- Fordel tortillalefser i en paiform så de dekker bunnen og henger så vidt over kanten, fordel kjøttblandingen over og strø på ost.
- Stek i ovnen på 200 °C i 15 min til gyllen og sprø.
- Server tacopaien med avokadodressing og salat.
Krydre med chiliflak og spisskummen om du ønsker mer smak.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!