Thai red curry med jasminris
En smakfull middag på kun 25 minutter! Møre kyllingbiter tilberedes med rød curry-paste, kokosmelk og soyasaus, og blandes med friske grønnsaker – paprika, sukkererter og tynne gulrøtter. Server med jasminris, limebåter og frisk koriander.
![Thai red curry med jasminris](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=768,format=auto/contentassets/07e99974c70f42f1bae34e9268bfc520/thai-red-curry-med-kylling-og-jasminris2.jpg?ref=06B4F036C2)
Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl jasminris
- 500 g DSH kyllingfilet, i biter
- 1 ss olje
- 2 ss rød curry-paste
- 1 boks kokosmelk
- 1 rød paprika, i strimler
- 200 g sukkererter
- 3 gulrøtter, i tynne skiver
- 1 ss soyasaus
- 1 lime, i båter
- Koriander
FREMGANGSMÅTE:
- Kok jasminris som anvist på pakken.
- Varm olje i en stor stekepanne eller wok, og stek kyllingbitene til gjennomstekte, ca. 6–8 min.
- Tilsett rød curry-paste og rør godt. Hell over kokosmelk og soyasaus, og la det småkoke i 5 min.
- Tilsett paprika, sukkererter og gulrøtter, og la det småkoke i ytterligere 2–3 min.
- Server med jasminris, limebåter og koriander.
Til barna kan du bruke mindre curry-paste for en mildere smak. Server grønnsakene separat hvis de foretrekker det.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1600,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2025/wraps-med-svinekoteletter-og-rakostsalat/image003.png?ref=60B3B69A65)
Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!