Thai red curry med jasminris

    En smakfull middag på kun 25 minutter! Møre kyllingbiter tilberedes med rød curry-paste, kokosmelk og soyasaus, og blandes med friske grønnsaker – paprika, sukkererter og tynne gulrøtter. Server med jasminris, limebåter og frisk koriander.

    Thai red curry med jasminris

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl jasminris
    • 500 g DSH kyllingfilet, i biter
    • 1 ss olje
    • 2 ss rød curry-paste
    • 1 boks kokosmelk 
    • 1 rød paprika, i strimler
    • 200 g sukkererter
    • 3 gulrøtter, i tynne skiver 
    • 1 ss soyasaus
    • 1 lime, i båter
    • Koriander 

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok jasminris som anvist på pakken.
    2. Varm olje i en stor stekepanne eller wok, og stek kyllingbitene til gjennomstekte, ca. 6–8 min.
    3. Tilsett rød curry-paste og rør godt. Hell over kokosmelk og soyasaus, og la det småkoke i 5 min.
    4. Tilsett paprika, sukkererter og gulrøtter, og la det småkoke i ytterligere 2–3 min.
    5. Server med jasminris, limebåter og koriander. 

    Til barna kan du bruke mindre curry-paste for en mildere smak. Server grønnsakene separat hvis de foretrekker det.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!