Pølsegryte med rotgrønnsaker
En enkel og smakfull hverdagsmiddag! Denne pølsegryten med rotgrønnsaker og poteter kokes sammen i én gryte og er klar på 30 minutter. Perfekt for hele familien – server med et dryss persille og gjerne litt flatbrød ved siden av!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 450 g Gilde kjøttpølser, i biter
- 1 ss olje
- 400 g poteter, i terninger
- 1 pk COOP rustikke rotgrønnsaker
- 1 l vann
- 1 buljongterning (grønnsak eller kjøtt)
- 2 ss hakket persille
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Varm oljen i en stor gryte, og stek pølsebitene til de får litt farge, ca. 3–4 min.
- Ha poteter og rotgrønnsaker i gryten. Hell over vann og tilsett buljongterning. Kok opp og la småkoke i 12–15 min til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
- Server gryten med hakket persille.
Server gjerne med flatbrød og godt smør!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!