Pølsegryte med rotgrønnsaker

    En enkel og smakfull hverdagsmiddag! Denne pølsegryten med rotgrønnsaker og poteter kokes sammen i én gryte og er klar på 30 minutter. Perfekt for hele familien – server med et dryss persille og gjerne litt flatbrød ved siden av!

    Pølsegryte med rotgrønnsaker

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 450 g Gilde kjøttpølser, i biter
    • 1 ss olje
    • 400 g poteter, i terninger
    • 1 pk COOP rustikke rotgrønnsaker 
    • 1 l vann
    • 1 buljongterning (grønnsak eller kjøtt)
    • 2 ss hakket persille
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm oljen i en stor gryte, og stek pølsebitene til de får litt farge, ca. 3–4 min. 
    2. Ha poteter og rotgrønnsaker i gryten. Hell over vann og tilsett buljongterning. Kok opp og la småkoke i 12–15 min til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
    3. Server gryten med hakket persille.

    Server gjerne med flatbrød og godt smør!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!