Smashburger med sprø potetfries
En saftig og smakfull burger på bare 30 minutter! Hamburgerkjøtt, smeltet cheddarost og en herlig dressing mellom myke hamburgerbrød, servert med sprø potetfries – perfekt for både store og små. En enkel middag som garantert blir en favoritt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 400 g COOP kjøttdeig
- 4 hamburgerbrød
- 4 skiver cheddarost
- 1 dl majones
- 1 ss ketchup
- 600 g poteter, i tynne strimler
- 2 ss olje
- 1 pose ferdigkuttet salat
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C. Vend potetstrimlene i olje, krydre med salt og pepper, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Stek i 20 min til sprø. Vend på dem underveis for en jevnere steking.
- Form kjøttdeigen til burgere. Stek dem i en varm panne, og press dem flate med en stekespade. Stek i 2–3 min på hver side, og legg cheddarost på toppen det siste minuttet.
- Rist hamburgerbrødene lett i pannen eller ovnen.
- Bland sammen majones og ketchup.
- Sett sammen burgerne med burgerbrød, dressing, salat og smashburger. Server med potetfries.
Til barna kan du lage miniburgere med mindre brød. Ha gjerne bacon, rødløk, agurk- og tomatskiver på burgeren!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!