Spareribs med frisk coleslaw, kremet mais og maislefser
Klar for en smakfull middag med familien? Denne retten med saftige spareribs, frisk coleslaw, kremet maispuré og maislefser er både rask og enkel å lage, men full av smak. Perfekt for en koselig kveld sammen – og garantert en suksess på middagsbordet!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Coop Spareribs
Coleslaw:
- 200 g hodekål, finsnittet
- 1 gulrot, revet
- ½ rødløk, finsnittet
- 2 ss eplesidereddik
- 2 ss olivenolje
- 1 ts honning
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Maispuré:
- 2 ss smør
- 2 bokser maiskorn
- 1 dl matfløte
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 pakke maislefser
- BBQ-saus
- 1 rød chili, i tynne skiver
- Koriander
- Lime, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C og varm spareribs som anvist på pakken. Riv kjøttet av beinet ved servering.
- Bland hodekål, gulrot og rødløk i en bolle. Rør sammen eplesidereddik, olivenolje, honning, salt og pepper, og vend det inn i grønnsakene.
- Smelt smør i en kjele, tilsett maiskorn og la surre i 2-3 min.
- Hell i matfløte, salt og pepper. La småkoke i 5 min, og mos blandingen med en stavmikser til en glatt puré.
- Varm maislefsene lett i en tørr panne eller i ovnen i 2-3 min.
- Topp maislefsen med coleslaw, maispuré, spareribs, BBQ-saus, chili, koriander og limesaft.
Server med en skål BBQ-saus til dypping.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!