Spagetti med pølse og tomatsaus
En rask og smakfull hverdagsfavoritt! Fyldig tomatsaus med saftige pølsebiter, revet gulrot og aromatiske urter gjør denne spagettiretten både enkel og uimotståelig. Topp med parmesan og nyt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 300 g fullkornspagetti
- 1 ts salt
- 250 g Finsbråten knacker-pølser, i skiver
- 1 ss olje
- 2 gulrøtter, revet
- ½ løk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 bokser hakkede tomater
- 2 ss tomatpuré
- 1 ts tørket oregano
- ½ ts salt
- ½ ts sukker
- 50 g revet parmesan
- Friske urter som basilikum og oregano
FREMGANGSMÅTE:
- Kok spagetti i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
- Varm olje i en stekepanne, og stek pølseskivene til de får farge.
- Tilsett revet gulrot, løk og hvitløk, og stek videre i 3 min.
- Rør inn hakkede tomater, tomatpuré, oregano, salt og sukker. La sausen småkoke i 10 min.
- Vend ferdigkokt spagetti inn i sausen.
- Server med revet parmesan og friske urter på toppen.
Tilsett spinat for mer grønnsaker. Server gjerne med en enkel grønn salat ved siden av.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!