Kyllingvinger med søtpotetfries og mild ranchdipp

    Sprø søtpotetfries, saftige kyllingvinger og en kremet ranchdipp – en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer. Enkel å lage, umulig å motstå!

    Kyllingvinger med søtpotetfries og mild ranchdipp

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 40 min! 

    INGREDIENSER:

    • 2- 3 søtpoteter, i tynne strimler
    • 1 ss maisenna
    • 2 ss olje
    • ½ ts salt
    • 2 gulrøtter, i staver
    • 1 agurk, i staver  
    • 2 pk DSH grillet kyllingvinger 
    Mild ranchdipp:
    • 3 dl rømme
    • ½ ts hvitløkspulver
    • ½ ts tørket dill
    • 1 ts sitronsaft
    • ½ ts salt

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen til 230 °C. Ha søtpotetstrimlene i en bolle med iskaldt vann i 10 min.
    2. Hell av vannet, og tørk lett av med et kjøkkenhåndkle. Vend søtpotetstrimlene i olje, maisenna og salt, og stek i 25 min til sprø.
    3. Vend på dem underveis, og pass på at de ikke ligger oppå hverandre. Sett gjerne på grillen de siste minuttene. Eller så kan du lage dem i airfryer. 
    4. Varm kyllingvingene som anvist på pakken.
    5. Bland rømme, hvitløkspulver, dill, sitronsaft og salt til en mild ranchdipp.
    6. Skjær gulrøttene i staver.
    7. Server kyllingvinger med søtpotetfries, ranchdipp og grønnsaksstaver.

    Server med ketchup for de som ønsker en enkel dipp. Skrell og kutt de grønnsakene du har rester av og server til.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!