Kyllingvinger med søtpotetfries og mild ranchdipp
Sprø søtpotetfries, saftige kyllingvinger og en kremet ranchdipp – en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer. Enkel å lage, umulig å motstå!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 40 min!
INGREDIENSER:
- 2- 3 søtpoteter, i tynne strimler
- 1 ss maisenna
- 2 ss olje
- ½ ts salt
- 2 gulrøtter, i staver
- 1 agurk, i staver
- 2 pk DSH grillet kyllingvinger
Mild ranchdipp:
- 3 dl rømme
- ½ ts hvitløkspulver
- ½ ts tørket dill
- 1 ts sitronsaft
- ½ ts salt
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 230 °C. Ha søtpotetstrimlene i en bolle med iskaldt vann i 10 min.
- Hell av vannet, og tørk lett av med et kjøkkenhåndkle. Vend søtpotetstrimlene i olje, maisenna og salt, og stek i 25 min til sprø.
- Vend på dem underveis, og pass på at de ikke ligger oppå hverandre. Sett gjerne på grillen de siste minuttene. Eller så kan du lage dem i airfryer.
- Varm kyllingvingene som anvist på pakken.
- Bland rømme, hvitløkspulver, dill, sitronsaft og salt til en mild ranchdipp.
- Skjær gulrøttene i staver.
- Server kyllingvinger med søtpotetfries, ranchdipp og grønnsaksstaver.
Server med ketchup for de som ønsker en enkel dipp. Skrell og kutt de grønnsakene du har rester av og server til.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!