Kinesisk wok med nakkekoteletter og sweet & sour-saus
En rask og smakfull wok med mør nakkekotelett, sprø grønnsaker og en perfekt balanse mellom søtt og syrlig. Enkle ingredienser, stor smak – dette blir garantert en middagsfavoritt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl jasminris
- 1 ts salt
- 600 g Gilde nakkekoteletter, i strimler
- 2 ss olje
- 3 gulrøtter, i tynne skiver
- 1 grønn paprika, i strimler
- 1 liten boks ananas, i biter
Woksaus:
- 2 pk sweet & sour woksaus
- 1 ss soyasaus
- 2 vårløk, i tynne skiver
- 1 ss sesamfrø
FREMGANGSMÅTE:
- Kok jasminris som anvist på pakken.
- Varm olje i en wok eller stor stekepanne, og stek nakkekotelettstrimlene i 4-5 min til de får god stekeskorpe.
- Tilsett gulrøtter og paprika, og stek videre i 3 min.
- Hell over sweet & sour woksaus og soyasaus, og rør inn ananasbitene. La det småkoke i 2 min.
- Dryss over vårløk og sesamfrø før servering.
- Server wokretten med jasminris.
Server med cashewnøtter for ekstra krønsj.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!