Kinesisk wok med nakkekoteletter og sweet & sour-saus

    En rask og smakfull wok med mør nakkekotelett, sprø grønnsaker og en perfekt balanse mellom søtt og syrlig. Enkle ingredienser, stor smak – dette blir garantert en middagsfavoritt!

    Kinesisk wok med nakkekoteletter og sweet & sour-saus

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl jasminris
    • 1 ts salt
    • 600 g Gilde nakkekoteletter, i strimler
    • 2 ss olje
    • 3 gulrøtter, i tynne skiver
    • 1 grønn paprika, i strimler
    • 1 liten boks ananas, i biter
      
    Woksaus:
    • 2 pk sweet & sour woksaus
    • 1 ss soyasaus
    • 2 vårløk, i tynne skiver
    • 1 ss sesamfrø

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok jasminris som anvist på pakken.
    2. Varm olje i en wok eller stor stekepanne, og stek nakkekotelettstrimlene i 4-5 min til de får god stekeskorpe.
    3. Tilsett gulrøtter og paprika, og stek videre i 3 min.
    4. Hell over sweet & sour woksaus og soyasaus, og rør inn ananasbitene. La det småkoke i 2 min.
    5. Dryss over vårløk og sesamfrø før servering.
    6. Server wokretten med jasminris.

    Server med cashewnøtter for ekstra krønsj.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!