Fisketaco med mangosalsa og chilimajones
Fisketaco med en spennende vri! Saftig, krydret sei, frisk mangosalsa og kremet chilimajones gir en perfekt balanse av smaker. Serveres med sprø potetbåter for en komplett og deilig middag!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 600 g poteter, i båter
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- 400 g Domstein seifilet
- 1 ts salt
- 1-2 ts røkt paprikapulver
- 1-2 ts spisskummen
- 1 ss olje
- 8 små maistortillaer
- 1 hjertesalat
Mangosalsa:
- 1 mango, i små terninger
- 1 rød paprika, i små terninger
- ½ rødløk, finhakket
- 1 vårløk, finsnittet
- 1 ss sitronsaft
Chilimajones:
- 4 ss majones
- 1 ss sriracha
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C. Vend potetbåtene i olje og salt, og stek i 25 min til gylne.
- Bland mango, paprika, rødløk, vårløk og sitronsaft til en frisk salsa.
- Rør sammen majones og sriracha til en dressing.
- Krydre seifileten med salt, paprikapulver og spisskummen. Stek i olje på middels varme, riv fisken fra hverandre med stekespaden underveis. Pass på at alt får en skikkelig god stekeskorpe. Smak til med krydder underveis.
- Varm maistortillaene som anvist på pakken.
- Server fisken i tortillaene med mangosalsa, chilimajones og salat.
Server med nachochips for en morsommere middag.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!