Nakkekoteletter med coleslaw og ovnsbakte poteter
Møre nakkekoteletter med smakfull pesto, sprø ovnsbakte poteter og en frisk coleslaw med eple – en perfekt kombinasjon av saftig, sprøtt og kremet! Denne middagen er enkel å lage, men føles likevel ekstra smakfull og komplett. En hverdagsfavoritt du garantert vil lage igjen!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 600 g småpoteter
- 2 ss olivenolje
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts tørket timian
- 1 grønt eple
- 1 dl crème fraîche
- 2 ss majones
- 1 pose Wokmix
- Saften av en sitronsaft
- 1 beger cherrytomater
- 400 g COOP nakkekoteletter uten ben
- 1 glass pesto
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Del småpotetene i to, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje, og krydre med paprikapulver, timian, salt og pepper. Stek i ovnen i 25–30 min til potetene er gylne og sprø.
- Kutt eplet i tynne strimler. Bland sammen crème fraîche og majones i en bolle. Ha i eplestrimlene og wokmixen, og vend det godt sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Sett på grillfunksjon på ovnen når det nærmer seg at potetene er ferdige. Ha cherrytomatene i en ildfast form, drypp over olivenolje, salt og pepper, og bak tomatene i 3-4 minutter under grillen.
- Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Varm olivenolje i en stekepanne, og stek nakkekotelettene i en varm stekepanne i 3–4 min på hver side, til de er gjennomstekte.
- Server nakkekotelettene med ovnsbakte poteter, bakte tomater, coleslaw og pesto.
For mer smak på kotelettene kan de krydres med litt røkt paprika under steking.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!