Nachos med kjøttdeig og avokadosalsa
Sprø nachos, saftig kjøttdeig og smeltet ost – denne retten er en sikker vinner for både helgekos og vennekvelder! Toppet med en frisk avokadosalsa, rømme og et hint av lime, byr denne nachosen på en perfekt balanse mellom kremet, sprøtt og spicy. En smakfull favoritt som er like enkel som den er uimotståelig!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 400 g COOP kjøttdeig (14%)
- 1 glass tacosaus
- 1 grønn paprika, i terninger
- 1 pose nachos
- 150 g revet ost
- 1 avokado, i terninger
- 1 tomat, i terninger
- 1 rødløk, (½ i terninger og ½ i tynne skiver)
- E neve koriander
- 1 boks mais
- 1 dl rømme
- 2 vårløk, i tynne skiver
- 1 lime, i båter
- 1 pose grønn salat
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Stek kjøttdeigen i en varm panne til gjennomstekt, ca. 5–6 min. Tilsett tacosaus og paprika.
- Legg tortillachips i en ildfast form, fordel kjøttdeigblandingen over, og strø på revet ost. Stek i ovnen i 5–7 min, til osten er smeltet.
- Bland sammen avokado, tomat og rødløk. Press over litt limesaft, og vend inn en neve koriander.
- Topp nachosen med mais, rømme, vårløk og rødløkskiver før servering.
- Server med limebåter og grønn salat ved siden av.
Topp salaten med noen dråper olje og litt limesaft!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!