Kyllingfilet med grønnsaksris og bearnaise

    Saftig kyllingfilet, luftig ris og en herlig blanding av friske grønnsaker – denne retten er både fargerik og smakfull! Toppet med en klassisk bearnaisesaus får du en perfekt kombinasjon av kremet, sprøtt og saftig. En enkel og god hverdagsmiddag som garantert vil falle i smak!

    Kyllingfilet med grønnsaksris og bearnaise

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl ris
    • 600 g COOP kyllingfilet
    • 1 ss smør
    • 1 ss olje
    • 1 pk TORO Bearnaisesaus
    • 1 pose COOP grønnkål
    • 100 g sukkererter, i tynne skiver
    • 150 g reddik, i tynne skiver
    • 2 gulrøtter, revet
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek i en blanding av smør og olje på middels varme i 4-5 min per side til gjennomstekt. La hvile et par minutter før servering.
    3. Tilbered bearnaisesaus som anvist på pakken.
    4. Vend inn grønnkål, sukkererter, reddik og gulrøtter i den ferdigkokte risen.
    5. Server kyllingfilet med grønnsaksris og bearnaisesaus.

    Topp gjerne retten med fersk estragon eller persille, og tilsett en skvett sitronsaft i risen.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!