Kjøttboller med hoisin, nudler og edamamebønner

    Denne smakfulle retten kombinerer saftige kjøttboller med nudler, sprø grønnsaker og en fyldig hoisinsaus. Med edamamebønner for ekstra tekstur og et friskt hint av lime, blir dette en rask og deilig middagsfavoritt som hele familien vil elske!

    Kjøttboller med hoisin, nudler og edamamebønner
    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 
     

    INGREDIENSER:

    • 3 pk nudler (f.eks. Mr.Lee)
    • 400 g COOP kjøttboller storfe og grønnsaker
    • 1 ss olje
    • 2 ss hoisinsaus
    • 200 g hele edamamebønner
    • 3 gulrøtter, i tynne skiver
    • 2 vårløk, i tynne skiver
    • 1 pakke bønnespirer
    • 1 lime, i båter
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok nudlene som anvist på pakken, og sett til side.
    2. Varm olje i en stekepanne og stek kjøttbollene til gjennomvarme, ca. 5–6 min. Tilsett hoisin mot slutten av steketiden.
    3. Tilbered edamamebønnene som anvist på pakken.
    4. Bland nudlene med gulrøtter og vårløk, og server med kjøttboller, edamamebønner og bønnespirer.
    5. Server med limebåter og resten av hoisinsausen.

    Topp med finhakket chili, sesamfrø eller stekt løk.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!