Mild grønn curry med kylling
Denne milde grønne curryen kombinerer saftig kylling, kokosmelk og sprø grønnsaker til en kremet og smakfull middag. En rett for hele familien - mye smak, men ikke for sterk!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl ris
- 5 dl vann
- 600 g Coop kyllingfilet i biter
- 1 ss olje
- 1 ts salt
- 1 ts karripulver
- 1-2 ss grønn currypasta (smak etter hvor sterkt du vil ha det)
- 2 bokser kokosmelk
- 1 ss soyasaus
- 1 ss limejuice
- 1 rød paprika, i strimler
- 1 gulrot, i tynne skiver
- 100 g sukkererter, delt i to
- 1 brokkoli, i små buketter
- 1 boks minimais
- 1 neve frisk koriander
- 1 neve cashewnøtter, grovhakket
FREMGANGSMÅTE:
- Kok risen som anvist på pakken.
- Varm olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kyllingbitene i 3-4 min til de er lett gylne. Krydre med salt og karripulver.
- Tilsett grønn currypasta og rør godt sammen. Hell over kokosmelk, og la småkoke i 5 min.
- Ha i soyasaus, limejuice, paprika, gulrot, sukkererter, brokkoli og minimais. La småkoke i ytterligere 5 min til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand.
- Server curryen med kokt ris, frisk koriander og et dryss cashewnøtter.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!