Fransk hotdog

    En sprø, nystekt baguette fylt med varm pølse, ketchup og dressing – enkelt, smakfullt og skikkelig gøy å spise! Server med en frisk salat og sprøstekt løk for en klassisk fransk hotdog-opplevelse.

    Fransk hotdog

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min! 

    Frys ned resten av pølsene. Husk å merke med dato og hva det er. 

    INGREDIENSER:

    • 4-8 tynne baguetter eller avlange rundstykker
    • 4-8 Gilde Jubel Wienerpølser
    • 4-8 ss ketchup
    • 4-8 ss sennep eller annen dressing etter ønske
    • 1 pose Middelhavsalat
    • 100 g sødmetomater, delt i to
    • 1/2 agurk, i skiver
    • 1 ss olivenolje
    • ½ ts sitronsaft
    • 1 neve sprøstekt løk

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen og stek baguetter eller rundstykker som anvist på pakken. Avkjøl litt og skjær et hull i midten, eller del dem på langs.
    2. Kok opp vann i en kjele og varm pølsene i 3-4 min til gjennomvarme.
    3. Smør ketchup og sennep eller dressing i baguettene før du setter inn pølsene.
    4. Bland salat, sødmetomater og agurk i en bolle. Drypp over olivenolje og sitronsaft, og vend lett sammen.
    5. Server fransk hotdog med salat ved siden av og et dryss sprøstekt løk.

    Ønsker du mer krønsj i kålsalaten, tilsett ristede solsikkekjerner eller hakkede nøtter.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!