Fransk hotdog
En sprø, nystekt baguette fylt med varm pølse, ketchup og dressing – enkelt, smakfullt og skikkelig gøy å spise! Server med en frisk salat og sprøstekt løk for en klassisk fransk hotdog-opplevelse.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min!
Frys ned resten av pølsene. Husk å merke med dato og hva det er.
INGREDIENSER:
- 4-8 tynne baguetter eller avlange rundstykker
- 4-8 Gilde Jubel Wienerpølser
- 4-8 ss ketchup
- 4-8 ss sennep eller annen dressing etter ønske
- 1 pose Middelhavsalat
- 100 g sødmetomater, delt i to
- 1/2 agurk, i skiver
- 1 ss olivenolje
- ½ ts sitronsaft
- 1 neve sprøstekt løk
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen og stek baguetter eller rundstykker som anvist på pakken. Avkjøl litt og skjær et hull i midten, eller del dem på langs.
- Kok opp vann i en kjele og varm pølsene i 3-4 min til gjennomvarme.
- Smør ketchup og sennep eller dressing i baguettene før du setter inn pølsene.
- Bland salat, sødmetomater og agurk i en bolle. Drypp over olivenolje og sitronsaft, og vend lett sammen.
- Server fransk hotdog med salat ved siden av og et dryss sprøstekt løk.
Ønsker du mer krønsj i kålsalaten, tilsett ristede solsikkekjerner eller hakkede nøtter.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!