Fish and chips med kålsalat og remulade

    Sprø flyndre, pommes frites og en frisk kålsalat med eple og erter blir en herlig og lettvint middag for hele familien! Perfekt med remulade og sitron for ekstra friskhet.

    Fish and chips med kålsalat og remulade

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 pk Coopfries
    Kålsalat:
    • 200 g hodekål, finsnittet
    • 100 g frosne erter, tint
    • 1 gulrot, revet
    • 1 rødt eple, i tynne skiver
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 ss olivenolje
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
    • 1 pk Domstein panert flyndre (300 g)
    • 1 ss olje 
    Tilbehør:
    • 1 dl Coop remulade
    • 1 sitron, i båter

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Stek eller friter fries som anvist på pakken.
    2. Bland sammen hodekål, erter, gulrot og eple i en bolle. Drypp over sitronsaft og olivenolje, og krydre med salt og pepper.
    3. Varm opp olje i en stekepanne og stek den panerte flyndren i 3-4 min per side til gyllen og sprø.
    4. Server fish and chips med frisk kålsalat, remulade og sitronbåter.

    Ønsker du mer krønsj i kålsalaten, tilsett ristede solsikkekjerner eller hakkede nøtter.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!