Cæsarsalat med kylling, bacon og krutonger
En enkel og smakfull middag for hele familien! Med saftige kyllingbiter, sprøstekt bacon og friske grønnsaker, toppet med kremet cæsardressing og sprø krutonger – perfekt for en rask middag på 25 minutter.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 600 g Coop kyllingfilet, i biter
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- 100 g bacon, sprøstekt
- 1 pk hjertesalat eller romanosalat
- 1 dl cæsardressing
- 50 g parmesan, skavet
- 100 g krutonger
- 1 beger cherrytomater, delt i to
- 2 avokado, i skiver
- 2 vårløk, i tynne skiver
- ½ rødløk, i tynne skiver
FREMGANGSMÅTE:
- Varm opp olje i en stekepanne og stek kyllingbitene på middels varme i 6-7 min, til de er gylne og gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
- Sprøstek bacon i en tørr panne og la det renne av på kjøkkenpapir.
- Skyll og riv salaten i mindre biter. Fordel den på tallerkener eller i en stor bolle.
- Vend inn cæsardressing.
- Topp med varme kyllingbiter, sprøstekt bacon, krutonger, revet parmesan, cherrytomater, avokado, vårløk og rødløk.
Server elementene hver for seg til barna dersom en blandet salat ikke faller i smak!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!