Cæsarsalat med kylling, bacon og krutonger

    En enkel og smakfull middag for hele familien! Med saftige kyllingbiter, sprøstekt bacon og friske grønnsaker, toppet med kremet cæsardressing og sprø krutonger – perfekt for en rask middag på 25 minutter.

    Cæsarsalat med kylling, bacon og krutonger

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 600 g Coop kyllingfilet, i biter
    • 1 ss olje
    • ½ ts salt
    • ½ ts pepper
    • 100 g bacon, sprøstekt
    • 1 pk hjertesalat eller romanosalat
    • 1 dl cæsardressing
    • 50 g parmesan, skavet
    • 100 g krutonger
    • 1 beger cherrytomater, delt i to
    • 2 avokado, i skiver
    • 2 vårløk, i tynne skiver 
    • ½ rødløk, i tynne skiver

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm opp olje i en stekepanne og stek kyllingbitene på middels varme i 6-7 min, til de er gylne og gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
    2. Sprøstek bacon i en tørr panne og la det renne av på kjøkkenpapir. 
    3. Skyll og riv salaten i mindre biter. Fordel den på tallerkener eller i en stor bolle.
    4. Vend inn cæsardressing. 
    5. Topp med varme kyllingbiter, sprøstekt bacon, krutonger, revet parmesan, cherrytomater, avokado, vårløk og rødløk.

    Server elementene hver for seg til barna dersom en blandet salat ikke faller i smak!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!