Pita gyros med tulip pulled pork, tzatziki og gresk salat

    Smak av Hellas på en enkel måte! Saftig pulled pork, frisk gresk salat og kremet tzatziki pakket i myke pitabrød – en rask og deilig middag som hele familien vil elske!

    Pita gyros med tulip pulled pork, tzatziki og gresk salat

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 agurk, revet
    • 2 dl gresk yoghurt
    • 1 fedd hvitløk, finhakket
    • ½ ts sitronsaft
    • ½ ts salt
    • ½ ts pepper
    • 1 pk Middelhavssalat
    • 1 agurk, i skiver
    • 1 rødløk, i tynne skiver
    • 2 tomater, i båter
    • 100 g fetaost, smuldret
    • 50 g sorte oliven
    • 1 ss rødvinseddik
    • ½ ts oregano
    • 1 pose COOP pommes frites
    • 1 pk Tulip Pulled Pork Gyros
    • 4-6 pitabrød
    • Olivenolje
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. 
    2. Lag tzatziki ved å rive agurken grovt og klemme ut væsken. Bland den med gresk yoghurt, hvitløk, 1 ss olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
    3. Bland sammen salat, agurk, rødløk, tomater, fetaost og oliven. Drypp over olivenolje, rødvinseddik og krydre med oregano, salt og pepper.
    4. Stek pommes fritesene som anvist på pakken. 
    5. Varm Tulip Pulled Pork Gyros som anvist på pakken.
    6. Varm pitabrødene som anvist på pakken.
    7. Fyll pitabrødene med pulled pork, gresk salat og tzatziki.
    8. Server med pommes frites ved siden av.

    Tilsett finhakket mynte eller dill i tzatzikien for mer smak.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!