Pita gyros med tulip pulled pork, tzatziki og gresk salat
Smak av Hellas på en enkel måte! Saftig pulled pork, frisk gresk salat og kremet tzatziki pakket i myke pitabrød – en rask og deilig middag som hele familien vil elske!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 agurk, revet
- 2 dl gresk yoghurt
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- ½ ts sitronsaft
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- 1 pk Middelhavssalat
- 1 agurk, i skiver
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 2 tomater, i båter
- 100 g fetaost, smuldret
- 50 g sorte oliven
- 1 ss rødvinseddik
- ½ ts oregano
- 1 pose COOP pommes frites
- 1 pk Tulip Pulled Pork Gyros
- 4-6 pitabrød
- Olivenolje
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Lag tzatziki ved å rive agurken grovt og klemme ut væsken. Bland den med gresk yoghurt, hvitløk, 1 ss olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
- Bland sammen salat, agurk, rødløk, tomater, fetaost og oliven. Drypp over olivenolje, rødvinseddik og krydre med oregano, salt og pepper.
- Stek pommes fritesene som anvist på pakken.
- Varm Tulip Pulled Pork Gyros som anvist på pakken.
- Varm pitabrødene som anvist på pakken.
- Fyll pitabrødene med pulled pork, gresk salat og tzatziki.
- Server med pommes frites ved siden av.
Tilsett finhakket mynte eller dill i tzatzikien for mer smak.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!