Sandwich med kylling, karridressing og avokado
Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.
Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.
2 personer
Glutenfri (bruk glutenfritt brød)
20 min
Ingredienser karridressing:
3 ss rømme
3 ss majones
2-3 ts karrikrydder
1 klype salt
1 hvitløksfedd, presset
2 ts sitronsaft
Ingredienser resten:
1 kyllingbryst med skinn
2 klyper salt
1 klype pepper
2 ss olje til steking
4 cherrytomater
1 avokado
4 blader hjertesalat
2 focaccia eller annet brød etter ønske
Fersk koriander
Fremgangsmåte:
- Lag dressingen ved å røre alle ingrediensene sammen. Sett til side.
- Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme.
- Varm olje i en stekepanne på høy varme.
- Krydre kyllingskinnet med salt og pepper og stek den med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og gyllent (ca 2-3 minutter).
- Sett kyllingen i ovnen og stek i ca 10-12 minutter eller til den er gjennomstekt. La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i tynne skiver.
Skjær focacciaen eller annet brød i skiver og smør på dressing og ha på hjertesalat, tomater i skiver og avokado i skiver. Ha på kylling og fersk koriander før du har på litt mer dressing.