Sandwich med kylling, karridressing og avokado

    Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.

    Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.

    2 personer
    Glutenfri (bruk glutenfritt brød)
    20 min

    Ingredienser karridressing:
    3 ss rømme
    3 ss majones
    2-3 ts karrikrydder
    1 klype salt
    1 hvitløksfedd, presset
    2 ts sitronsaft

    Ingredienser resten:
    1 kyllingbryst med skinn
    2 klyper salt
    1 klype pepper
    2 ss olje til steking
    4 cherrytomater
    1 avokado
    4 blader hjertesalat
    2 focaccia eller annet brød etter ønske
    Fersk koriander

    Fremgangsmåte:

    1. Lag dressingen ved å røre alle ingrediensene sammen. Sett til side.
    2. Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme.
    3. Varm olje i en stekepanne på høy varme.
    4. Krydre kyllingskinnet med salt og pepper og stek den med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og gyllent (ca 2-3 minutter).
    5. Sett kyllingen i ovnen og stek i ca 10-12 minutter eller til den er gjennomstekt. La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i tynne skiver.

    Skjær focacciaen eller annet brød i skiver og smør på dressing og ha på hjertesalat, tomater i skiver og avokado i skiver. Ha på kylling og fersk koriander før du har på litt mer dressing.