Sandwich med kylling, karridressing og avokado

    Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.

    Sandwich med kylling, karridressing og avokado

    Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Denne karridressingenhever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.

    2 personer
    Glutenfri (bruk glutenfritt brød)
    20 min

    Ingredienser karridressing:
    3 ss rømme
    3 ss majones
    2-3 ts karrikrydder
    1 klype salt
    1 hvitløksfedd, presset
    2 ts sitronsaft

    Ingredienser resten:
    1 kyllingbryst med skinn
    2 klyper salt
    1 klype pepper
    2 ss olje til steking
    4 cherrytomater
    1 avokado
    4 blader hjertesalat
    2 focaccia eller annet brød etter ønske
    Fersk koriander

    Fremgangsmåte:

    1. Lag dressingen ved å røre alle ingrediensene sammen. Sett til side.
    2. Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme.
    3. Varm olje i en stekepanne på høy varme.
    4. Krydre kyllingskinnet med salt og pepper og stek den med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og gyllent (ca 2-3 minutter).
    5. Sett kyllingen i ovnen og stek i ca 10-12 minutter eller til den er gjennomstekt. La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i tynne skiver.

    Skjær focacciaen eller annet brød i skiver og smør på dressing og ha på hjertesalat, tomater i skiver og avokado i skiver. Ha på kylling og fersk koriander før du har på litt mer dressing.