Pulled pork quesadillas med ost og paprika
Lag en enkel og smakfull middag på under 30 minutter! Sprøstekte quesadillas fylt med saftig pulled pork, smeltet ost og frisk paprika. Serveres med kremet guacamole, rømme og et hint av lime – en perfekt kombinasjon av myke og sprø teksturer.
![Pulled pork quesadillas med ost og paprika](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=768,format=auto/contentassets/e822abf16023411e9579f7e9e1b0c7a4/pulled-pork-quesadillas-med-ost-og-paprika2.jpg?ref=56D249441B)
Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 400 g Grilstad Pulled Pork/Taco
- 8 tortillalefser, medium størrelse
- 200 g revet ost
- 1 rød paprika, i strimler
- 1 grønn paprika, i strimler
- 2 avokadoer
- 1 dl rømme
- 2 lime
- Koriander
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 100 °C.
- Varm pulled pork som anvist på pakken.
- Legg en tortillalefse i en tørr stekepanne på medium varme. Strø over ost, pulled pork og paprika på den ene siden av tortillalefsen. Brett over til en halvmåne. Legg en ny tortillalefse i pannen, strø over ost, pulled pork og paprika på den ene siden av tortillalefsen. Brett over til en halvmåne. Stek begge quesadillaene på begge sider til de har fått en jevn brunfarge. Ha dem over i en ildfast form, og hold dem varme i ovnen med folie over. Gjenta steking av quesadillas til du er tom for fyll.
- Mos avokadoene sammen til en guacamole. Smak til med limesaft salt og pepper.
- Skjær quesadillaene i trekanter og server med rømme, guacamole, limebåter og koriander
Ha rødløk og chiliflak i guacamolen for ekstra smak. Server sriracha ved siden av om du er glad i sterk mat!
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1600,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2025/wraps-med-svinekoteletter-og-rakostsalat/image003.png?ref=60B3B69A65)
Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!