Kylling tikka med nan og ris

    Nyt en smakfull middag som passer for hele familien! Møre kyllingbiter i en kremet tikka masala-saus, servert med ris, nanbrød og frisk salat.

    Kylling tikka med nan og ris

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl ris
    • 500 g COOP kyllingfilet, i biter
    • 1 ss olje
    • 1 glass tikka masala saus 
    • 1 grønn paprika, i grove biter
    • 2 dl matfløte
    • 200 g spinat, vasket 
    • 1 beger cherrytomat, delt i to 
    • 1 rødløk, delt i tynne skiver 
    • ½ sitron, i båter
    • 2 nanbrød
    • 1 ts smør (til nanbrød)
    • Frisk koriander

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Varm olje i en stor stekepanne. Stek kyllingbitene på høy varme i 4–5 min til de er gyllenbrune.
    3. Tilsett ferdig saus og matfløte, og la det småkoke i 5–7 min til kyllingen er gjennomkokt. Tilsett paprikabitene når det gjenstår 4 min av steketiden. 
    4. Bland sammen spinat, cherrytomater og rødløk.
    5. Varm nanbrød som anvist på pakken, og smør med litt smør før servering.
    6. Server kylling tikka med ris, salat, nanbrød, sitronbåter og koriander.

    Bytt ut ris med blomkålris for mer grønnsaker! Server sausen som dipp ved siden av for barna som foretrekker mildere smak.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!