Pølse med melon- og avokadosalat og bakt søtpotet
En middag hele familien kan like! Klassiske pølser med søtpotet rett fra ovnen og en frisk sommersalat med melon og avokado. Perfekt når du vil ha noe enkelt, godt og litt annerledes til middag!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
Frys ned resten av pølsene. Husk å merke med dato og hva det er.
INGREDIENSER:
- 600 g Gilde Jubelwiener (ca. 6 pølser)
- 1 ss olje eller smør til steking
- 3 søtpoteter, i båter
- 1 ss olivenolje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 honningmelon, i terninger
- 2 avokadoer, i biter
- ½ rødløk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- Aioli eller ranchdressing.
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 225 °C. Vend søtpotetbåtene i olivenolje, salt og pepper. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og bak i ovnen i 20–25 min, til møre og lett gylne.
- Bland sammen melon, avokado og rødløk i en stor bolle. Press over sitronsaft og olivenolje og vend forsiktig sammen.
- Del pølsene i fire, og stek dem i smør eller olje på middels varme i 5–6 min, til de er gylne og gjennomvarme.
- Server pølsene med bakte søtpoteter, melon- og avokadosalat og aioli eller ranchdressing.
Til barna kan rødløken droppes eller erstattes med litt agurk.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!