Pitabrød med fiskekaker, råkost og rømmedressing
Enkel og rask middag som hele familien liker! Saftige fiskekaker, sprø grønnsaker og kremet dressing i myke pitabrød gir en smakfull og barnevennlig rett som passer perfekt på travle hverdager.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Coop familiefiskekaker
- 1 ss smør eller olje
- 4 pitabrød
- 1 pose Coop Råkostmix
- ½ agurk, i skiver
- 2 vårløk, i tynne skiver
- 1 beger cherrytomter, delt i to
- 1 sitron, i båter
- 1 dl Coop rømmedressing
FREMGANGSMÅTE:
- Varm fiskekakene i en stekepanne med smør eller olje på middels varme i 3-4 min på hver side, til de er gylne.
- Varm pitabrødene i ovnen eller i en tørr stekepanne i 2-3 min.
- Fyll pitabrødene med rømmedressing, råkostmix, agurk, tomater, vårløk og fiskekaker.
- Topp med mer rømmedressing og server med sitronbåter ved siden av.
Bruk gjerne grønnsaksrester du har i kjøleskapet i fiskepitaen.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!