Pitabrød med fiskekaker, råkost og rømmedressing

    Enkel og rask middag som hele familien liker! Saftige fiskekaker, sprø grønnsaker og kremet dressing i myke pitabrød gir en smakfull og barnevennlig rett som passer perfekt på travle hverdager.

    Pitabrød med fiskekaker, råkost og rømmedressing

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 pk Coop familiefiskekaker
    • 1 ss smør eller olje
    • 4 pitabrød
    • 1 pose Coop Råkostmix
    • ½ agurk, i skiver
    • 2 vårløk, i tynne skiver
    • 1 beger cherrytomter, delt i to
    • 1 sitron, i båter
    • 1 dl Coop rømmedressing

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm fiskekakene i en stekepanne med smør eller olje på middels varme i 3-4 min på hver side, til de er gylne.
    2. Varm pitabrødene i ovnen eller i en tørr stekepanne i 2-3 min.
    3. Fyll pitabrødene med rømmedressing, råkostmix, agurk, tomater, vårløk og fiskekaker.
    4. Topp med mer rømmedressing og server med sitronbåter ved siden av.

    Bruk gjerne grønnsaksrester du har i kjøleskapet i fiskepitaen.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!