Kremet pølsepasta med grønn salat
Kremet, mild og superenkel – denne pastaretten med pølser er en sikker vinner hos både små og store. Serveres med en frisk salat for en komplett middag på under en halvtime.

Frys ned resten av pølsene. Husk å merke med hva det er og dato.
Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 300 g pasta penne
- 1 ts salt
- 1 ss smør
- 1 pk Gilde grillpølser, i skiver
- 1 ss smør eller olje
- 2 dl matfløte
- 1 dl melk
- 1 ss sennep
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- ½ ts paprikapulver
- 50 g revet ost
- 1 crispisalat
- ½ agurk, i skiver
- 2 tomater, i båter
- 1 ss olivenolje
- ½ ts sitronsaft
FREMGANGSMÅTE:
- Kok pasta i lettsaltet vann som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn smør.
- Stek pølseskivene i smør eller olje på middels varme i 3-4 min til gylne.
- Tilsett matfløte, melk, sennep, salt, pepper og paprikapulver i pannen. La småkoke i 3-4 min.
- Vend inn den kokte pastaen og revet ost. Rør godt til sausen er kremet og dekker all pastaen.
- Skyll og riv salaten og bland med agurk og tomat. Vend inn olivenolje og sitronsaft.
- Server pølsepastaen med salat ved siden av.
Til barna kan sennepen droppes for en mildere saus. Ønsker du mer smak, tilsett litt hvitløk eller finhakket løk i sausen.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!