Betasuppe med kjøttpølser og flatbrød

    Ingenting slår en varm og smakfull betasuppe! Denne klassikeren med kjøttpølser og rotgrønnsaker er både mettende og enkel å lage – perfekt som familiemiddag med flatbrød ved siden av.

    Betasuppe med kjøttpølser og flatbrød

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 2 ss smør eller olje
    • 4 poteter, skrelt og i terninger
    • 3 gulrøtter, skrelt og i skiver
    • ½ sellerirot, skrelt og i terninger
    • 1 purreløk, i skiver
    • 1 liter kjøttbuljong
    • 1 pk Coop kjøttpølser, i terninger 
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
    • 1 ts tørket timian
    • 4 skiver flatbrød

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Smelt smør i en stor gryte, og surr poteter, gulrøtter, sellerirot og purreløk i 2-3 min.
    2. Hell over kjøttbuljong, og la småkoke i 15 min, til grønnsakene er møre.
    3. Tilsett kjøttpølse og krydre med salt, pepper og timian. La småkoke i 5 min til pølsene er gjennomvarme.
    4. Server betasuppen rykende varm med flatbrød ved siden av.

    Server gjerne godt smør til flatbrødet for ekstra kos.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!