Betasuppe med kjøttpølser og flatbrød
Ingenting slår en varm og smakfull betasuppe! Denne klassikeren med kjøttpølser og rotgrønnsaker er både mettende og enkel å lage – perfekt som familiemiddag med flatbrød ved siden av.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 2 ss smør eller olje
- 4 poteter, skrelt og i terninger
- 3 gulrøtter, skrelt og i skiver
- ½ sellerirot, skrelt og i terninger
- 1 purreløk, i skiver
- 1 liter kjøttbuljong
- 1 pk Coop kjøttpølser, i terninger
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ts tørket timian
- 4 skiver flatbrød
FREMGANGSMÅTE:
- Smelt smør i en stor gryte, og surr poteter, gulrøtter, sellerirot og purreløk i 2-3 min.
- Hell over kjøttbuljong, og la småkoke i 15 min, til grønnsakene er møre.
- Tilsett kjøttpølse og krydre med salt, pepper og timian. La småkoke i 5 min til pølsene er gjennomvarme.
- Server betasuppen rykende varm med flatbrød ved siden av.
Server gjerne godt smør til flatbrødet for ekstra kos.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!