Lasagne med salat og hvitløksbaguette
En skikkelig familieklassiker! Denne enkle lasagnemiddagen serveres med en frisk salat og sprø hvitløksbaguetter – perfekt for travle hverdager når du vil ha noe godt på bordet uten mye styr.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Gilde Lasagne
- 1 crispysalat, vasket og revet i grove biter
- 1 beger cherrytomater, delt i båter
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 50 g parmesan, revet
- 1 bunt basilikum
- 2 ss olivenolje
- 1 ss balsamicoeddik
- 1 pk hvitløksbaguetter
- 1 ss hakket persille
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Varm lasagnen som anvist på pakken.
- Bland sammen salat, cherrytomater, rødløk, parmesan og basilikum. Drypp over olivenolje og balsamico, og krydre med salt og pepper.
- Stek hvitløksbaguettene som anvist på pakken.
- Server lasagne med salat og hvitløksbaguette. Topp med persille.
Strø ekstra parmesan over lasagnen for mer smak.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!