Kylling lollipops med potetbåter, grønnsakssticks og yoghurtdipp
En morsom og smakfull middag som hele familien vil nyte! Sprø potetbåter, saftige kyllinglollipops og en frisk yoghurtdipp gjør dette til en komplett og enkel rett, perfekt til både hverdag og helg.
![Kylling lollipops med potetbåter, grønnsakssticks og yoghurtdipp](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=768,format=auto/contentassets/59550241c4f44464b30e9b8282a64caa/kylling-lollipops-med-potetbaeter-grynnsakssticks-og-yoghurtdipp.jpg?ref=5218A19B05)
Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 500 g poteter, i båter
- 2 ss olivenolje
- 1 ts paprikapulver
- 8 DSH Kylling Lollipop (sort pepper eller naturell)
- 2 gulrøtter, i staver
- 2 stangselleri, i staver
- 1 agurk, i staver
- 2 dl yoghurt naturell
- ½ ts røkt paprikapulver
- 1 ts sitronsaft
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Vend potetbåtene i olivenolje og krydre med paprikapulver, salt og pepper.
- Legg dem på et stekebrett med bakepapir og stek i 25–30 min til gyllenbrune.
- Varm kyllinglollipops etter anvisning på pakken, ca. 3–4 min på hver side i en panne eller på grillen.
- Lag yoghurtdippen ved å blande yoghurt, røkt paprikapulver, sitronsaft og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
- Forbered grønnsaksstaver av gulrot, stangselleri og agurk.
- Server kyllinglollipops med potetbåter, grønnsaksstaver og yoghurtdipp.
Tilsett en liten skje honning i dippen for en søtere smak barna ofte liker. NB - ikke gi honning til barn under 1 år.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1600,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2025/wraps-med-svinekoteletter-og-rakostsalat/image003.png?ref=60B3B69A65)
Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!