Spaghetti med reker
En utrolig smakfull og enkel pastarett som tar kort tid å lage. Bruk gjerne fryste reker som du tiner og skreller.
En utrolig smakfull og enkel pastarett som tar kort tid å lage. Bruk gjerne fryste reker som du tiner og skreller.
2 personer / Glutenfri (bruk glutenfri pasta) / Vegetar / 20 min
INGREDIENSER:
- 200 g spagetti
- 80 ml olivenolje
- 3 hvitløksfedd
- ½ rød chili
- 1 ts chiliflak
- 1-2 ss sitronsaft
- 1 god klype salt
- 30 ml pastavann
- 100 g frosne reker, ting og skrelt
- 1 bunt bladpersille
FREMGANGSMÅTE:
- Kok spagetti i saltet vann, spar på 0.5 dl av pastavannet.
- Varm olje i en panne. Ha i hvitløk skåret i tynne skiver og hakket chili + chiliflak.
- Stek i 3 minutter på medium varme før du skrur av varmen og har i sitronsaft, salt og litt av pastavannet (ca 30 ml).
- Ha så i reker og hakket bladpersille.
- Bland inn spagettien.