Yoghurt med granola og bær og bananpannekake
Bananpannekaker er en super måte å bruke godt modne bananer på. Server dem nystekte sammen med yoghurt med granola og friske bær. Det er mettende og godt til lunsj eller til helgefrokosten.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/coop-aktiv/coop-obs/temasider/ida-gran/2020/idagran_5lunch_dag4.jpg?ref=CF12E5D62D)
Bananpannekaker er en super måte å bruke godt modne bananer på. Server dem nystekte sammen med yoghurt med granola og friske bær. Det er mettende og godt til lunsj eller til helgefrokosten.
Yoghurt:
- Yoghurt
- Granola
- Blåbær
- Bringebær
- Banan
Bananpannekaker:
- 2 egg
- 2 dl havregryn
- 2 modne bananer
- 1 dl helmelk
- 1 ts bakepulver
Slik gjør du:
Du kan steke opp halvparten av røren, resten kan du sette i kjøleskapet og steke opp i morgen.
- Lag skåler med yoghurt, granola/musli, blåbær, bringebær og banan.
- Mos sammen egg, havregryn, bananer, melk og bakepulver med en stavmikser til en jevn røre.
- Stek små lapper i smør til de er gylne på begge sider.
- Spis dem med litt smør på toppen, og gjerne bær ved siden av.