Bakt camembert med karamell og nøtter
Å smelte camembert i ovnen, det må være den ultimate måten å servere ost på!
Å smelte camembert i ovnen, det må være den ultimate måten å servere ost på!
1 Camembert / Glutenfri / Vegetar
INGREDIENSER:
Karamell:
- 100 g sukker
- 3 ss vann
- 1.5 ss smør
- 1 dl kremfløte
- ½ ts salt
- 1 camembert
- 1 neve pekannøtter
- 2 ss gresskarkjerner
- 1 klype salt
- Kjeks etter ønske
FREMGANGSMÅTE:
- Ta plasten av camemberten og legg den tilbake i esken. Lag ruter på toppen av lokket og sett den på et ildfast brett.
- Strø nøtter og gresskarkjerner utover det samme brettet. Dryss litt salt over.
- Stek på 170 grader varmluft i 10-12 minutter.
- Ta ut og server med én gang så osten holder seg varm og rennende. Server med karamell og nøtter.