Bakt camembert med karamell og nøtter

    Å smelte camembert i ovnen, det må være den ultimate måten å servere ost på!

    Bakt camembert med karamell og nøtter

    Å smelte camembert i ovnen, det må være den ultimate måten å servere ost på!

    1 Camembert / Glutenfri / Vegetar

    INGREDIENSER:

    Karamell:

    • 100 g sukker
    • 3 ss vann
    • 1.5 ss smør
    • 1 dl kremfløte
    • ½ ts salt
    • 1 camembert
    • 1 neve pekannøtter
    • 2 ss gresskarkjerner
    • 1 klype salt
    • Kjeks etter ønske

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ta plasten av camemberten og legg den tilbake i esken. Lag ruter på toppen av lokket og sett den på et ildfast brett.
    2. Strø nøtter og gresskarkjerner utover det samme brettet. Dryss litt salt over.
    3. Stek på 170 grader varmluft i 10-12 minutter.
    4. Ta ut og server med én gang så osten holder seg varm og rennende. Server med karamell og nøtter.