- 30%

    LEGO® Friends Kjøpesenteret i Heartlake City 42604

    Art nr: 5702017589275
    Med lekesettet LEGO® Kjøpesenteret i Heartlake City (42604) kan du inspirere barn fra åtte år til å finne på gøyale shop...
    Nettlager:
    På lager (+20)
    Butikklager:

    Dine leveringsalternativer

    Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

    Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
    Hent i butikk etter bare to timer
    Gebyrfri faktura med Walley
    120 dagers åpent kjøp

    Betalingsmetoder

    Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

    Leveringsmetoder

    Logotype av alternativer

    • Produktdetaljer
    • Produktomtaler
    • Spesifikasjoner

    Produktdetaljer

    Med lekesettet LEGO® Kjøpesenteret i Heartlake City (42604) kan du inspirere barn fra åtte år til å finne på gøyale shoppingopplevelser. Barneleken inneholder sju figurer som stimulerer den kreative rolleleken og styrker barns sosiale ferdigheter.
    Barn får masse å utforske mens de bygger kjøpesenterets tre etasjer med butikker for skjønnhetsprodukter, leker, videospill, blomster og utstyr til friluftsliv. Og byggingen er bare begynnelsen! Dette settet er stappfullt av detaljer, funksjoner og figurer som inspirerer barn til å finne på vennskapshistorier, utforske butikkene og shoppe alt de har lyst på.
    Lekesettet er en realistisk gjengivelse av ting som vanligvis finnes på kjøpesentere, og som vil glede små shoppere. Barn kan slippe fantasien løs med blant annet en nudelrestaurant, iskremkiosk, minibank, et fossefall og en dam. De kan frakte figurene mellom etasjene ved å vri på knotten som får rulletrappene til å bevege seg. Kjøpesenteret har en flott utvendig arkitektur som pynter opp på barnerommet, og når det snus, kommer interiøret til syne og gir barn mange lekemuligheter.

    Er du klar for lek og moro på Heartlake Citys nyeste kjøpesenter? Besøk senteret sammen med Liann, Nova og Aliya. De elsker å ta heisen mellom de ulike etasjene. Kjøpesenteret har butikker fulle av skjønnhetsprodukter, leker, videospill, blomster og utstyr til friluftsliv, så her er det noe for enhver smak. Når jentene blir sultne, kan de besøke nudelrestauranten og iskremkiosken. God shopping!

    • 1237 deler
    • Alder: 8+
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
    Generelt
    Artikkelnummer5702017589275
    Leverandørens artikkelnummer42604
    Forpakningsmål
    Bruttovekt2.12 kg
    Høyde9.4 cm
    Lengde47.6 cm
    Bredde37.4 cm
    Lego
    Alder6+ år
    SerieLEGO® Friends