Nachos med kjøttdeig, bønner og ost
Nachos kan du lage til middag på en hverdag eller som helgekos. Avokado, mango og jalapenos som tilbehør gjør den ekstra fresh i smaken.
Nachos kan du lage til middag på en hverdag eller som helgekos. Avokado, mango og jalapenos som tilbehør gjør den ekstra fresh i smaken.
4 personer
30 min
Glutenfri
Ingredienser:
- 1 gul løk, finhakket
- 2 ss olje
- 400 g kjøttdeig
- ½ chili
- 1,5 ts spisskummen
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 1 boks kidneybønner
- 2 hvitløksfedd
- 150 g nachos
- 225 g revet ost
Tilbehør
- 1 boks rømme
- 2 modne avokadoer
- 1 mango
- ½ boks jalapenos
- 2 lime
- 1 boks mais
Slik gjør du:
- Varm oljen i en panne og stek finhakket løk i 5 minutter før du tilsetter kjøttdeig og hakket chili.
- Rør inn spisskummen, salt, pepper, kidneybønner og hvitløksfedd.
- Stek i 3 minutter før du trekker pannen av varmen.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Kle en ildfast form, 30 x 25 cm med bakepapir. Legg et lag med nachos i bunnen, ca. 125 gram. Legg så halvparten av osten over. Fordel kjøttet over og topp med nachos og resten av osten.
- Stek nachosene i 13 minutter.
- Mens nachosene steker i ovnen kan du kutte opp avokado, mango og jalapenos. Hell mais og rømme i en skål og kutt opp limen.
- Server nachos med tilbehøret.