For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Nachos med kjøttdeig, bønner og ost

    Nachos kan du lage til middag på en hverdag eller som helgekos. Avokado, mango og jalapenos som tilbehør gjør den ekstra fresh i smaken.

    Nachos med kjøttdeig, bønner og ost

    Nachos kan du lage til middag på en hverdag eller som helgekos. Avokado, mango og jalapenos som tilbehør gjør den ekstra fresh i smaken.

    4 personer
    30 min
    Glutenfri

     

    Ingredienser:

    • 1 gul løk, finhakket
    • 2 ss olje
    • 400 g kjøttdeig
    • ½ chili
    • 1,5 ts spisskummen
    • 2 klyper salt
    • 1 klype pepper
    • 1 boks kidneybønner
    • 2 hvitløksfedd
    • 150 g nachos
    • 225 g revet ost

    Tilbehør

    • 1 boks rømme
    • 2 modne avokadoer
    • 1 mango
    • ½ boks jalapenos
    • 2 lime
    • 1 boks mais

    Slik gjør du:

    1. Varm oljen i en panne og stek finhakket løk i 5 minutter før du tilsetter kjøttdeig og hakket chili.
    2. Rør inn spisskummen, salt, pepper, kidneybønner og hvitløksfedd.
    3. Stek i 3 minutter før du trekker pannen av varmen.
    4. Forvarm ovnen til 180 grader.
    5. Kle en ildfast form, 30 x 25 cm med bakepapir. Legg et lag med nachos i bunnen, ca. 125 gram. Legg så halvparten av osten over. Fordel kjøttet over og topp med nachos og resten av osten.
    6. Stek nachosene i 13 minutter.

     

    1. Mens nachosene steker i ovnen kan du kutte opp avokado, mango og jalapenos. Hell mais og rømme i en skål og kutt opp limen.
    2. Server nachos med tilbehøret.