Reker i aioli og hjertesalat
En litt ny måte å spise pilte reker på i sommer? Skikkelig godt, fresht og nydelig sommermat. Bruk gjerne aioli fra Metervare. Den inneholder bare helt rene ingredienser og er veldig god på smak.
En litt ny måte å spise pilte reker på i sommer? Skikkelig godt, fresht og nydelig sommermat. Bruk gjerne aioli fra Metervare. Den inneholder bare helt rene ingredienser og er veldig god på smak.
6 stk fylte hjertesalat / Glutenfri / Vegetar / 15 min
INGREDIENSER:
- 700 g fryste reker
- 6 ss aioli fra Metervare
- 6 ss hakket dill
- 3 ss hakket rødløk
- 2 gode skvis sitron
- 6 hjertesalatblader
FREMGANGSMÅTE:
- Tin rekene og pill dem.
- Rør sammen aioli, dill, rødløk og sitron. Rør inn reker.
- Server i hjertesalat.