For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Krabberøre med surdeigsbrød

    Krabberøre med surdeigsbrød

    Krabberøre på tampen av sommer er ikke feil. Bruk et godt surdeigsbrød til å lage sprø smørstekte blingser. Ha på masse krabberøre og nyt.

    20 min / Glutenfri (bruk glutenfritt brød)

    INGREDIENSER PER KRABBE:

    • 1 ferdigrenset krabbeskjell
    • 2 ss majones
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 klype salt
    • 1 klype pepper
    • 2 ss hakket dill
    • 1 ss hakket rødløk
    • Surdeigsbrød
    • Smør til steking

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Rør sammen krabbe, majones, sitron, salt, pepper og dill. Sett til side.
    2. Skjær skiver av surdeigsbrødet og stek det gyllent i en panne med masse smør.
    3. Server krabberøren på surdeigsbrødet med hakket rødløk.