Maispuré
Maispuré er et ypperlig tilbehør til sommerens grillmat. Det tar kun 10 minutter å lage den hvis du bruker ferdigkokte maiskolber. Hos Obs har de sjukt mye digg grillmat, i tillegg til alt av tilbehør til grillmaten.

Maispuré er et ypperlig tilbehør til sommerens grillmat. Det tar kun 10 minutter å lage den hvis du bruker ferdigkokte maiskolber. Hos Obs har de sjukt mye digg grillmat, i tillegg til alt av tilbehør til grillmaten. Legg gjerne ukens storhandel til nærmeste Obs-butikk så får du alt på et og samme sted. :)
3-4 personer / Glutenfri / Vegetar / 10 min
INGREDIENSER:
- 50 g smør
- 2 hvitløksfedd
- 2 maiskolber (kokt)
- 1 dl kremfløte
- 1 god klype salt
- 1 klype pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Smelt smør i en kjele og ha i presset hvitløk og maiskornene (skåret av kolben).
- La alt surre på medium varme i 5 minutter.
- Hell i kremfløte og salt.
- Hell alt i en kolbe og bruk en stavmikser til å kjøre igjennom. Du bestemmer selv hvor most du vil ha det, det er godt med litt tekstur.
- Smak evt. til med mer salt og litt pepper.
- Perfekt som tilbehør til grillmaten.