Gresskar-fries med yoghurtdip i Airfryer
Slik lager du gresskar-fries med yoghurtdip i Philips Airfryer.

Slik lager du gresskar-fries med yoghurtdip i Philips Airfryer.
Porsjoner: 4
Forberedelsestid: 10 min
Tilberedningstid 15 min
Tilbehør: snack-deksel
Ingredienser:
1 hokkaido-gresskar
2 ss solsikkeolje
0.5 ts karri
0.5 ts urtesalt
250 g yoghurt
0.5 fedd hvitløk
1 klype salt og 1 klype pepper
Fremgangsmåte trinn for trinn:
- Vask først gresskaret, skjær det opp og fjern frøene (hokkaidogresskar trenger ikke skrelles, men det må andre gresskarsorter). Skjær det i 1 cm tynne strimler. Smør med olje og strø karri eller kryddersalt på hver side.
- Legg gresskarstrimlene i kurven og sett snack-deksel over.
- Stek gresskarstrimlene i Airfryeren:
Tid: 15 minutter
Temperatur: 200 grader - Åpne Airfryeren og rist kurven 2 ganger under stekingen
- I mellomtiden rører du presset hvitløk, salt og pepper inn i yoghurten for å lage dippen.
- Server gresskar-fries med yoghurtdippen til.