For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Brokkoli- og baconsalat

    Kombiner sprø og sunn brokkoli med bacon og du får en hit til 17.mai frokosten!

    Brokkoli- og baconsalat

    Kombiner sprø og sunn brokkoli med bacon og du får en hit til 17.mai frokosten!

    Glutenfri / Vegetar / 30 min

    INGREDIENSER:

    Salat:

    • 2 brokkoli
    • 2 pakker bacon (ca 150-200 g)
    • 1/2 rødløk
    • 2 neve revet cheddar
    • 4 ss gresskarkjerner
    • 4 ss tranebær

    Dressing:

    • 2 dl majones
    • 2 ts hvitvinseddik
    • 2 ts sitronsaft
    • Skall fra ½ sitron
    • Klype salt
    • 2 ts dijonssennep

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Spre gresskarkjernene utover et stekebrett og stek på 200 grader i 6-8 minutter.
    2. Lag dressingen ved å røre sammen alle ingrediensene.
    3. Sprøstek bacon og kutt det i små biter.
    4. Skjær toppene av brokkoliene, små biter.
    5. Bland så brokkoli, bacon, finhakket rødløk, gresskarkjernene, cheddar og tranebær i en stor bolle.
    6. Rør inn dressingen og voila!