Brokkoli- og baconsalat
Kombiner sprø og sunn brokkoli med bacon og du får en hit til 17.mai frokosten!
Kombiner sprø og sunn brokkoli med bacon og du får en hit til 17.mai frokosten!
Glutenfri / Vegetar / 30 min
INGREDIENSER:
Salat:
- 2 brokkoli
- 2 pakker bacon (ca 150-200 g)
- 1/2 rødløk
- 2 neve revet cheddar
- 4 ss gresskarkjerner
- 4 ss tranebær
Dressing:
- 2 dl majones
- 2 ts hvitvinseddik
- 2 ts sitronsaft
- Skall fra ½ sitron
- Klype salt
- 2 ts dijonssennep
FREMGANGSMÅTE:
- Spre gresskarkjernene utover et stekebrett og stek på 200 grader i 6-8 minutter.
- Lag dressingen ved å røre sammen alle ingrediensene.
- Sprøstek bacon og kutt det i små biter.
- Skjær toppene av brokkoliene, små biter.
- Bland så brokkoli, bacon, finhakket rødløk, gresskarkjernene, cheddar og tranebær i en stor bolle.
- Rør inn dressingen og voila!