For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Stor porsjon bolognese

    Dette er en stor porsjon bolognese som gjør at du kan fryse den ned i poser. Veldig kjekt å ha middag klar i fryseren.

    Stor porsjon bolognese

    Dette er en stor porsjon bolognese som gjør at du kan fryse den ned i poser. Veldig kjekt å ha middag klar i fryseren.

    1 stor porsjon Bolognese / Glutenfri / Kjøtt

    INGREDIENSER:

    • Olje til steking
    • 2 pakker kjøttdeig (800 g)
    • 3 gulrøtter
    • 5 selleristenger
    • 1 stor løk
    • 3 hvitløksfedd
    • 100 g tomatpuré
    • 1 boks linser i lake
    • 4 bokser hakkede tomater
    • 1 boks vann
    • 2 ss flytende kyllingfond eller 2 terninger buljong
    • 1 liten ts sukker
    • 1-2 ts salt
    • 2 ts tørker oregano

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Stek kjøttdeigen i litt olje i en stekepanne. Samtidig kan du steke hakket løk, finhakket selleristang og revet gulrot i en litt stor gryte. Stek i 5-6 minutter til grønnsakene er myke. Tilsett den stekte kjøttdeigen, tomatpuré og presset hvitløk og stek i 1 minutter. Ha i hakkede tomater, vann, kyllingfond, linser (skyll dem først), sukker, salt og oregano.
    2. Legg på lokk og la det småkoke i 15 minutter eller lenger om du har tid.
    3. Avkjøl helt før du har sausen over på fryseposer og fryser ned.