Spagetti og kyllingkjøttboller
Spagetti og kjøttboller av kyllingkjøttdeig er en sikker vinner som kommer til å slå an hos alle i familien.
Spagetti og kjøttboller av kyllingkjøttdeig er en sikker vinner som kommer til å slå an hos alle i familien. Hvis du ikke vil lage kjøttboller, kan du bruke de samme ingrediensene til å lage en vanlig kjøttsaus.
4 personer
Glutenfri (bruk glutenfri spagetti)
40 min
Ingredienser kjøttboller:
- 400 g kyllingkjøttdeig
1 finhakket sjalottløk
1 hvitløksfedd, presset
2 ts tørket timian
2 klyper salt
1 klype pepper
1 neve revet parmesan
2 ss olje til steking
Ingredienser saus:
- 1 finhakket sjalottløk
- 1 ss balsamicoeddik
- 2 bokser hermetiske tomater
- 1 dl vann
- 1 ss flytende kyllingfond
- 1 ts tørket timian
- Spagetti
- Parmesan
Slik gjør du:
- Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene. Bruk en liten skje til å lage små kjøttboller. Stek dem i olje i en stor stekepanne.
- Når kjøttbollene er blitt brune på hver side, kan du ha i litt mer olje, sjalottløk og balsamicoeddik. Stek i 2 minutter før du har i hermetiske tomater, vann, kyllingfond og timian.
- La småkoke til kjøttbollene er gjennomkokt.
- Server kjøttboller med kokt spagetti. Dryss gjerne over litt parmesan før servering.