Spagetti med roasted tomatsaus
Xtra-serien til Coop gjør denne spagettiretten til en budsjett-middag. At du kutter ut kjøtt gjør middagen snill for miljøet og lommeboken. En smakfull pastarett til hele familien.
Xtra-serien til Coop gjør denne spagettiretten til en budsjett-middag. At du kutter ut kjøtt gjør middagen snill for miljøet og lommeboken. En smakfull pastarett til hele familien.
2-3 pers / Gluten (kan bruke glutenfri pasta) / 30 min
INGREDIENSER:
- 200 g pasta
- 2 ss olivenolje
- 500 g tomater
- 1 liten paprika
- 2 sjalottløk
- 2 hvitløksfedd
- 1 dl kremfløte
- Salt
- Parmesan
FREMGANGSMÅTE:
- Kok pastaen etter pakkens anvisning.
- Varm olje i en stekepanne og stek tomater skåret i mindre biter, paprika i biter og hakket sjalottløk. Stek i ca 10 minutter før du har i presset hvitløk og stek i 2 minutter til.
- Ha alt over i en blender og kjør det glatt.
- Hell det tilbake i pannen igjen og rør inn kremfløte og revet parmesan.
- Smak til med salt og rør inn pasta.