Kylling, paprika, parmesan og pasta
Nå skal du få en skikkelig god oppskrift på hverdagsmiddag. Gode grønnsaker, kylling, digg saus og pasta!

Nå skal du få en skikkelig god oppskrift på hverdagsmiddag. Gode grønnsaker, kylling, digg saus og pasta!
Bruk gjerne glutenfri pasta hvis du har allergi.
4 pers / Glutenfri / 45 min
INGREDIENSER:
Stekt paprika tomat:
- 1 rød paprika
- 1 gul paprika
- 10-15 cherrytomater
- 2 ss olje
- 2 klyper salt
- 2 klyper pepper
- 1 ts oregano/merian
Kylling
- 500 g kyllingfilet
- 30 g revet parmesan
- 1 ss olje
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 1 ts oregano/merian
Pasta og fløte
- 200 g pasta
- 0.5 dl kremfløte
- fersk basilikum
FREMGANGSMÅTE:
Skjær paprikaen i tynne strimler og del tomatene i to. Bland inn resten av ingrediensene og legg alt utover et stekebrett. Stek på 200 grader i 20 minutter.
- Mens paprikaen/tomatene steker kan du skjære filetene i to på langs så de blir tynnere. Mariner kylllingen i olje, parmesan, salt, pepper og oregano.
- Ta paprikaen/tomatene ut av ovnen og legg kyllingen på. Sett tilbake i ovnen og stek i 15 minutter.
- Ta maten ut av ovnen og hell i fløte. Server med kokt pasta, litt frisk basilikum og riv over litt parmesan.