Egg-muffins med grønnsaker
Eggemuffins er helt supert å pakke med i matpakken. Passer like godt til barn og voksne. De er megalette å lage, er sunne og skikkelig gode.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/coop-aktiv/coop-obs/temasider/ida-gran/idagran_august_eggmuffins.jpg?ref=E2FCCFD93B)
Eggemuffins er helt supert å pakke med i matpakken. Passer like godt til barn og voksne. De er megalette å lage, er sunne og skikkelig gode.
Info:
- Glutenfri
- Vegetar
- 30 min
Ingredienser:
- 6 egg
- 1 ts oregano
- 1 ts chiliflak
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 1 liten sjalottløk
- 2 stilker vårløk
- 6 cherrytomater
- 1 liten neve revet mozzarella
- Pisk sammen egg, oregano, chiliflak, salt, pepper, finhakket sjalottløk og finhakket vårløk.
- Fordel eggerøren i 6 muffinsformer. Bruk gjerne papirformer i tillegg til et muffinsbrett.
- Skjær cherrytomater i to og legg dem i røren sammen med litt mozzarella i hver form.
- Stek på 175 grader i ca. 20 minutter eller til egget har stivnet.