Banan og søtpotetpannekaker
Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/coop-aktiv/coop-obs/temasider/ida-gran/idagran_august_pannekaker.jpg?ref=0258324616)
Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode. Med litt søtpotet i røren får de små i seg litt ekstra vitaminer.
Info:
- Glutenfri (bruk glutenfrie havregryn)
- Vegetar
- 15 min
Ingredienser:
- 150 g søtpotet
- 2 egg
- 1 dl havregryn
- 2 bananer
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
- Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt røre.
- Stek små pannekaker i smør i en stekepanne.
- Server dem gjerne med friske bær eller syltetøy.