Varm camembert med karamelliserte nøtter
Nydelig varm camembert som smelter før den når munnen. Sammen med karamelliserte nøtter og moreller er dette en sikker vinner til lørdagskvelden.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2021/august/varm-camembert_img_9666.jpg?ref=B859DB995D)
La en hel camembert smelte i ovnen og server den sammen med karamelliserte nøtter og moreller. Det er en sikker vinner til lørdagskvelden.
4-6 personer / 30 min / Glutenfri / Vegetar
INGREDIENSER:
- 50 g valnøtter
- 1 ss sesamfrø
- 50 g sukker
- 25 g smør
- 1 hel camembert
- Moreller
- Honning
- Kjeks/brød
FREMGANGSMÅTE:
- Smelt smøret i en kjele og rør inn sukker, nøtter og sesamfrø.
- La det småkoke i 1 minutt før du heller det over på et stekebrett.
- Stek det på 190 grader varmluft i 6-7 minutter. Avkjøl.
- Legg camemberten i sølvfolie og stek den på 200 grader varmluft i ca 7 minutter.
- Server den varme camemberten med nøtter, moreller, honning og kjeks.