Risboller
Visste du at risboller egner seg for å fryses ned?! Det er skikkelig godt og veldig enkelt å lage.
Risboller er skikkelig godt og veldig enkelt å lage. Visste du at det går fint an å fryse dem ned også?
Ca 40-45 stk / Glutenfrie / Vegetar / 30 min
INGREDIENSER:
- 150 g melkesjokolade
- 50 g mørk kokesjokolade
- 0.75 dl kremfløte
- ½ ts salt
- 50 g smør
- 1 egg
- 2 ts vaniljesukker
- 75 g puffet ris
FREMGANGSMÅTE:
- Ha kremfløte, hakket melkesjokolade, hakket mørk sjokolade og salt i en middels stor kjele. Varm det opp på lav/middels varme til sjokoladen har smeltet.
- Rør inn smøret.
- Visp sammen egg og vaniljesukker og rør det inn.
- Rør til slutt inn puffet ris.
- Fordel røren i 40-45 små muffinsformer og sett dem kaldt.
- Du kan oppbevare dem i fryseren og ta dem ut når det passer.