Fylte peanøttdadler med sjokolade og bacon
Fylte dadler med peanøttsmør, dekket i sjokolade og drysset på med sprøstekt bacon, nam!
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/obs-2.0/oppskrifter/2023/desember/fylte-peanottdadler-med-sjokolade-og-bacon-1.jpg?ref=CA642217DF)
Mengde:Ca 15 dadler / Tid: 20 min
INGREDIENSER:
- 150 g melkesjokolade
- 50 g mørk sjokolade
- Peanøttsmør
- 125 g bacon, sprøstekt
- Flaksalt
FREMGANGSMÅTE:
1. Start med å hakke sjokoladen i mindre biter og ha den over i en stålbolle.
2. Varm opp vann i en kjele som er mindre enn stålbollen. Ikke la vannet koke, men det skal være varmt.
3. Sett stålbollen over kjelen, men ikke la vannet i kjelen komme i kontakt med undersiden av stålbollen.
4. Smelt sjokoladen.
5. Fjern stenene fra dadlene og fyll dadlene med litt peanøttsmør.
6. Sprøstek bacon og hakk i små biter.
7. Dypp dadler i sjokolade, strø over bacon og litt flaksalt.