Fylte peanøttdadler med sjokolade og bacon

    Fylte dadler med peanøttsmør, dekket i sjokolade og drysset på med sprøstekt bacon, nam!

    Fylte peanøttdadler med sjokolade og bacon

    Mengde:Ca 15 dadler / Tid: 20 min

    INGREDIENSER:

    • 150 g melkesjokolade
    • 50 g mørk sjokolade
    • Peanøttsmør
    • 125 g bacon, sprøstekt
    • Flaksalt

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Start med å hakke sjokoladen i mindre biter og ha den over i en stålbolle.
    2. Varm opp vann i en kjele som er mindre enn stålbollen. Ikke la vannet koke, men det skal være varmt.
    3. Sett stålbollen over kjelen, men ikke la vannet i kjelen komme i kontakt med undersiden av stålbollen.
    4. Smelt sjokoladen.
    5. Fjern stenene fra dadlene og fyll dadlene med litt peanøttsmør.
    6. Sprøstek bacon og hakk i små biter.
    7. Dypp dadler i sjokolade, strø over bacon og litt flaksalt.