Gulasj med karbonadedeig
Dette er en varmende og smakfull gryterett med mager karbonadedeig.
Gulasj har sin opprinnelse fra Ungarn, og lages vanligvis med høyrygg av storfe eller annet grytekjøtt. Ved å bruke karbonadedeig blir denne varianten langt raskere å lage.
Som en morsom vri, kan du fjerne innmaten i store rundstykker og bruke disse som spiselige serveringsboller!
Oppskrift på gulasj med karbonadedeig
Totaltid 30 minutter.
Til 4 porsjoner trenger du:
-
400 g karbonadedeig
-
1 ss smør eller olje til steking
-
2 ss tomatpuré
-
1 ss paprikapulver
-
1 ts karri
-
1 gul løk i grove strimler
-
3 hvitløksfedd
-
2 gulrøtter i skiver
-
6 poteter i biter
-
2 bokser hakkede tomater
-
2 dl vann
-
1 buljongterning
-
1 ts salt
-
0,5 ts pepper
-
4 ss rømme
Slik lager du gulasj med karbonadedeig
- Brun karbonadedeigen i smør eller olje sammen med tomatpuré. Rør inn krydder, løk, hvitløk, gulrøtter og poteter og surr videre i et par minutter.
- Ha over hakkede tomater og vann, og smuldre i en buljongterning. Kok i 20 minutter.
- Smak til gryten med salt og pepper, og servér med en spiseskje rømme til hver.