Gulasj med karbonadedeig

    Dette er en varmende og smakfull gryterett med mager karbonadedeig.

    Gulasj med karbonadedeig

    Gulasj har sin opprinnelse fra Ungarn, og lages vanligvis med høyrygg av storfe eller annet grytekjøtt. Ved å bruke karbonadedeig blir denne varianten langt raskere å lage.

    Som en morsom vri, kan du fjerne innmaten i store rundstykker og bruke disse som spiselige serveringsboller! 

    Oppskrift på gulasj med karbonadedeig

    Totaltid 30 minutter.

    Til 4 porsjoner trenger du:

    • 400 g karbonadedeig

    • 1 ss smør eller olje til steking

    • 2 ss tomatpuré

    • 1 ss paprikapulver

    • 1 ts karri

    • 1 gul løk i grove strimler

    • 3 hvitløksfedd

    • 2 gulrøtter i skiver

    • 6 poteter i biter

    • 2 bokser hakkede tomater

    • 2 dl vann

    • 1 buljongterning

    • 1 ts salt

    • 0,5 ts pepper

    • 4 ss rømme

    Slik lager du gulasj med karbonadedeig 

    1. Brun karbonadedeigen i smør eller olje sammen med tomatpuré. Rør inn krydder, løk, hvitløk, gulrøtter og poteter og surr videre i et par minutter.

    2. Ha over hakkede tomater og vann, og smuldre i en buljongterning. Kok i 20 minutter.

    3. Smak til gryten med salt og pepper, og servér med en spiseskje rømme til hver.