For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og få hentemelding innen to timer.

    Barnas nye favorittmiddag

    Denne alt-i-ett-gryten med smak av taco passer perfekt når du har liten tid, og vil unngå å gå i ferdigmatfella. Lite oppvask blir det også.

    Barnas nye favorittmiddag

    Alt-i-ett-gryter med spagetti er ingen ny oppfinnelse, men middagsretten fikk fornyet oppmerksomhet da den ble publisert i det populære amerikanske magasinet Martha Stewarts Living.

    Etter dette kastet flere matentusiaster seg på bølgen og publiserte oppskriften i ulike varianter på blogger, sosiale medier og i nettmagasiner. Denne varianten med smak av taco og masse deilig ost vil garantert høste jubel hos barna.

    Som navnet tilsier trenger du kun én gryte for å lage hele middagen. Kjøttdeig, tomater, vann, krydder og tørr pasta legges i en og samme gryte, og vips så har du ferdig middag til hele familien på 15 minutter. Har du enda dårligere tid, kan du ta en titt på disse lynkjappe pastarettene.

    At alt-i-ett-gryteretten er en middag som nesten lager seg selv, gjør jo heller ikke noe. Alt du trenger å gjøre er å røre litt innimellom.

    For godt til å være sant sier du? Bare prøv denne oppskriften så skal du se!

     

    Alt-i-ett tacogryte med spagetti

    Du trenger:

    • 1 ss olje

    • 400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig

    • 250 g spagetti

    • 1 pakke tacokrydder

    • 7 dl vann

    • 1 boks hakkede tomater

    • 2,5 dl revet hvitost

    • 1 fedd hvitløk, hakket

    • 1 rød paprika, hakket

    • Salt og pepper

    • En neve koriander (kan sløyfes)

     

    Slik gjør du:

    1. Varm olje i en stor gryte på middels varme.

    2. Tilsett kjøttdeigen og brun den i 5 minutter. Del den i mindre biter mens den steker.

    3. Rør inn tacokrydder.

    4. Tilsett hakkede tomater, hakket paprika, hakket hvitløk, spagetti og vann.

    5. Kok opp uten lokk.

    6. Legg på lokk og skru ned til middels varme.

    7. La det småkoke i cirka 15 minutter til pastaen er al dente.

    8. Ta gryten av varmen, smak til med salt og pepper og dryss over ost.

    9. Server mens retten er varm og med en skål hakket koriander til den som ønsker det.

    Lagre

    Lagre